LØRDAG – Fagligt program (09:40 – 20:55)
Arabica vs. Robusta – Fermentering & bioteknologi i kaffe – Kan vi forædle smagen gennem mikrobiologi og nye fermenteringsmetoder?
En samtale om tendenser og kaffens fremtid set gennem bæredygtige briller – med afsæt i biokemisk forskning dykker vi ned i alternative råvarer som byg, cikorie, mælkebøtterod og svampe, og spørger, om smagsoptimeret robusta kan blive fremtidens klimavenlige kaffe.
Foredraget afholdes af Lisbeth Ankersen, kemiker (Cand. scient. i Kemi-bioteknologi), sensoriker og passioneret smagsnørd, der har arbejdet med smag i over 25 år.
Lisbeth Ankersen har en imponerende baggrund inden for smagsforskning og formidling.
Hendes ekspertise er blevet delt på tv (DR2 Temalørdage, Godmorgen Danmark, Aftenshowet, BBC etc.), radio (Vildt Naturligt, Croque Monsieur etc.), i bøger, podcasts (bl.a. Vin for Begyndere), artikler (i alt fra Samvirke til Vogue), foredrag og workshops. Hun har arbejdet med store firmaer som Arla, Ferrero og Danish Crown samt internationale organisationer som ESA.
Lørdag: 09:40 – 10:10
Hvordan ser kaffens rejse ud fra mark til marked – når den fortælles af dem, der selv dyrker den?I samarbejde med den danske importvirksomhed Senzasian Group præsenterer Kaffe & Sensorik Festivalen et sjældent indblik i kaffens globale forsyningskæde – fortalt gennem stemmerne bag den.
Til denne talk har vi inviteret en kvindelig kaffefarmer fra Vietnam, som giver os et personligt og ærligt indblik i, hvordan kaffe – nærmere bestemt robusta – dyrkes, forarbejdes og eksporteres fra Vietnams frodige højland til det europæiske marked, herunder Danmark.Med passion og præcision fortæller hun om livet som farmer og iværksætter, og om robustaens potentiale som både smagsbærer og klimavenlig kaffesort.
Vietnam er i dag verdens næststørste kaffeeksportør – og den største producent af robusta.
Dette er en sjælden mulighed for at møde en af stemmerne bag statistikken og få en smagsprøve på fremtidens kaffeproduktion – set fra markens synsvinkel.
Lørdag: 10:25 – 10:45
I dette tankevækkende foredrag inviteres du med på en sanselig og historisk rejse gennem kaffens vej fra eksotisk luksus til hverdagsritual.
Vi dykker ned i kaffens rolle i dansk madkultur og dens betydning for fællesskab og sociale relationer. Samtidig får du en stilhistorisk gennemgang af kaffebordets æstetik – fra det fine porcelæn til nutidens minimalistiske design.
Foredraget sætter også spot på, hvordan kaffe både spejler vores nationale kulturarv og individuelle livsstil i dag.
Foredraget holdes af madhistoriker Bettina Buhl og kulturhistoriker Benno Blæsild.
Bettina er museumsinspektør, forfatter og madanmelder i Jyllands-Posten.
Hun er en kendt stemme i medierne – bl.a. fra Go’ Morgen Danmark, Badehotellets kokkeskole og flere podcasts.
Benno er tidligere museumsdirektør og kendt fra TV2’s Badehotellets Danmark, Hvem Byder Bedst og Fantastiske Hammerslag. Han er en efterspurgt foredragsholder med over 300 foredrag bag sig og forfatter til kulturhistoriske værker om bl.a. skibe, byer og juletraditioner.
Lørdag: 10:55 – 11:25
Hvordan føles det at stå på verdens største kaffescener – og stadig tvivle på, om man hører til?
Foredraget afholdes af Wendelien van Bunnik – tidligere verdensmester i AeroPress, hollandsk baristamester og senest forsideprofil på Barista Magazines 20-års jubilæumsudgave. Med ærlighed og indsigt sætter hun ord på det svære – men alt for genkendelige – fænomen impostor syndrome.
Som grundlægger af The Happy Coffee Network arbejder Wendelien aktivt for at skabe en mere inkluderende, oplyst og menneskelig kaffebranche. I denne talk deler hun sin egen rejse og giver et sjældent ærligt indblik i den mentale side af en passioneret karriere.
En talk for alle, der nogensinde har følt sig ‘ikke god nok’ – og for dem, der vil forstå, støtte og styrke deres fællesskab.
Lørdag: 11:40 – 12:25
"Kaffe under pres – hvad kræver det at skabe en ægte bæredygtig transformation?"
Panelet tager afsæt i branchens mest presserende problemstillinger: klimaforandringer, et stigende CO₂-aftryk og den dramatiske nedgang i antallet af småbønder, som risikerer at blive presset helt ud af markedet. De økonomiske strukturer i mange kaffeproducerende lande vakler, og det tvinger os til at gentænke vores tilgang til bæredygtighed.
Samtalen vil udfordre den gængse opfattelse af certificeringer og kompenserende tiltag som tilstrækkelige løsninger. Hvad gør vi, når Fairtrade og CO₂-kompensation ikke længere rækker? Og hvordan skal kaffeproducenter tilpasse sig fremtidens krav, når EU’s afskovningsforordning (EUDR) stiller helt nye krav til dokumentation og gennemsigtighed?
I stedet for at fokusere på skadesbegrænsning, retter panelet blikket mod naturbaseret udvikling som en vej frem – en tilgang, der integrerer biodiversitet, regenerativt landbrug og sociale hensyn. Diskussionen suppleres med eksempler på systemisk forandring i praksis, hvor modige aktører i værdikæden er begyndt at vise, hvordan en reel transformation kan se ud.
Lørdag: 12:40 – 13:25
En sanselig sofa-samtale om cykling, kaffe og livets små pauser
Hvad har kaffe og cykling egentlig til fælles? Langt mere, end man skulle tro. Begge er vaner, rytmer, passioner – og begge er ritualer, hvor mennesker mødes i bevægelse og i ro.
I denne stemningsfulde sofa-samtale midt i festivalens mylder inviteres du til en velfortjent pause. Her dufter kaffen af minder, og samtalen følger hjulenes rytme – fra brostensbelagte landeveje til byens hjørnecaféer.
Tidligere professionel cykelrytter og nu sportsdirektør Brian Holm, forfatter og kulturformidler Bastian Emil, samt Michael Mølbæk, tidligere eliterytter og nu stifter af Nordic CoffeeHouse, deler personlige fortællinger og refleksioner over de øjeblikke, hvor kaffe og cykling krydser hinanden i livet – som ritual, som samtalestarter og som kultur.
Samtalen modereres af Frederik Schiøtz, og sammen kredser de om spørgsmål som:
Hvordan dufter en kaffepause på Alpe d’Huez? Hvorfor har kaffe vundet indpas i cykelverdenen som noget næsten poetisk? Og hvad fortæller vores cykel- og kaffevaner om, hvem vi er – og hvor vi er på vej hen?
Dette er en samtale for dig, der elsker at nørde med detaljer, drømme med åbne øjne og drikke kaffe med hjertet i hånden.
Lørdag: 13:40 – 14:25
Kaffe er langt mere end den drik, vi hælder i koppen. Bag hver bryg gemmer sig et væld af restprodukter – fra grums og skaller til frugtkød og olier – som rummer et ofte overset, men enormt potentiale. I denne samtale stiller vi skarpt på, hvordan vi kan udnytte hele kaffens ressourcer og dermed skabe en mere innovativ og bæredygtig industri.
Panelet undersøger, hvordan cirkulære forretningsmodeller kan minimere spild og samtidig åbne op for nye økonomiske muligheder i og omkring kaffeproduktionen. Men det handler ikke kun om virksomheder – også forbrugeren spiller en afgørende rolle.
Hvordan formidler vi værdien af cirkulære løsninger, så både virksomheder og forbrugere forstår, anerkender og vælger dem til?
Samtalen kredser om de konkrete muligheder og udfordringer, som møder de aktører, der vil gentænke kaffens livscyklus – og viser, hvordan innovation og ansvar kan gå hånd i hånd.
Lørdag: 14:35 – 15:20
Hvordan bygger man et prisvindende risteri med lokal forankring og global rækkevidde?
I denne livestreamede session inviterer Dario Scilipoti – grundlægger af det anerkendte Bluebird Coffee Roastery i Sydafrika – os med ind i hjertet af deres formålsbyggede risteri. Her får du et unikt indblik i, hvordan vision, ansvar og kompromisløs kvalitet kan gå hånd i hånd i en branche præget af konstante forandringer. Bluebird har markeret sig som en af Sydafrikas mest toneangivende stemmer inden for specialkaffe med deres radikale transparens, dybe respekt for producentleddet og modige tilgang til markedsudvikling. Dario deler åbent ud af sine erfaringer – fra de første spæde skridt til opbygningen af et internationalt abonnementsbaseret brand.
Sessionen åbner med en eksklusiv, forproduceret rundvisning i risteriet og bevæger sig over i en live samtale om etik, risici og terroir i en ny tids kaffevirkelighed.
Dette er en særlig mulighed for at møde én af de mest engagerede og reflekterede stemmer på den sydafrikanske kaffescene – direkte fra Cape Town til Kaffe & Sensorik Festivalen.
Lørdag: 15:30 – 16:00
– En faglig rejse ind i kaffens sensoriske verden med Morten Münchow
Hvordan vurderer vi egentlig kvalitet i kaffe – og hvor langt rækker vores smagsløg alene?
I dette oplæg inviterer forsker og underviser Morten Münchow os ind i en verden, hvor videnskab og smag mødes. Med afsæt i sin erfaring fra både kaffebranchen og forskningsverdenen giver han et tankevækkende indblik i, hvordan vi arbejder med smag og aroma professionelt – og hvordan vi kan blive bedre til at forstå og stole på det, vi sanser.
Glæd dig til en skarp og inspirerende præsentation, der udfordrer idéen om objektiv smag, og som stiller skarpt på, hvordan sensorisk analyse kan bruges til at løfte kvaliteten gennem hele kaffens værdikæde – fra risteri og cupping til café og kundeoplevelse.
Et must for baristaer, ristere, kaffeindkøbere og alle med interesse for, hvordan smag ikke bare opleves – men måles, formes og forstås.
Lørdag: 16:10 – 16:40
Sammen med Rasmus Jordt fra Aoife Coffee tager vi på en fascinerende rejse, fra Afrikas højland til Danmark, hvor kulturelle forskelle smelter sammen i et gunstigt samarbejde.
Få indblik i Aoife Coffees unikke tilgang til bæredygtighed og samhandel, og opdag hvordan kaffe kan være en bro mellem forskellige verdener.
Lørdag: 16:50 – 17:20
Nærmere info følger...
Lørdag: 17:30 – 18:15
Fordaget afholdes af BRITA
Op til 98 % af din kaffe består af vand – men alt vand er langt fra ens. I denne engagerende session dykker BRITA ned i det ofte oversete, men helt afgørende element i kaffebrygning: vandets kvalitet og kemiske sammensætning.
Hvordan påvirker mineralbalancen din ekstraktion? Hvilken rolle spiller pH-værdien for oplevelsen af sødme, syre og bitterhed? Og hvordan kan du – både som hjemmebrygger og professionel barista – optimere dit vand for at få det bedste ud af dine bønner?
Gennem teknisk indsigt og sanselige smagsdemonstrationer får du svar på, hvorfor calcium, magnesium og bikarbonat enten kan løfte eller sløre nuancerne i selv de bedste kaffer. Du vil smage forskellen, når identiske bønner brygges med forskellige vandtyper – og måske opdage, at nøglen til din næste store kaffeoplevelse starter i hanen.
En must-attend talk for dig, der vil forstå kaffens kemi fra kilden til koppen – og tage kontrol over en af de mest indflydelsesrige variabler i bryggeprocessen.
Lørdag: 18:25 – 19:10
Dyk ned i verden af bæredygtig skønhed med det Århusianske fortagende Grums.
Hør om deres rejse samt historie om at omdanne kaffegrums til effektive og allergivenlige hudplejeprodukter.
Lær mere om, hvordan dit kaffegrums kan berige din hudplejerutine på en miljøvenlig måde.
Lørdag: 19:20 – 19:50
Dyk ned i Beyond Coffee's innovative tilgang til bæredygtigt urbant landbrug, hvor kaffegrums omdannes til næringsrige gourmet svampe.
Beyond Coffee integrerer cirkulære processer for at skabe lækre svampe og samtidig minimere affaldsmængden af kaffe grums.
Få indblik i deres Minifarm teknologi, der giver virksomheder mulighed for at producere egne svampe lokalt og bidrage til den cirkulære økonomi. Sæt dig til rette med din kaffe cocktail og lad dig inspirere, og lær hvordan du selv kan dyrke dine egne svampe derhjemme.
Lørdag: 20:00 – 20:30
SØNDAG – Fagligt program (09:45 – 17:15)
Kaffe & Sensorik - Sensoriske præferencer, food pairing, Hvordan kaffe kan matches med mad, bagværk, mælk, krydderier og drikkevarer + anvendelse af kaffegrums i mad…
Foredraget afholdes af Lisbeth Ankersen, kemiker (Cand. scient. i Kemi-bioteknologi), sensoriker og passioneret smagsnørd, der har arbejdet med smag i over 25 år.
Lisbeth Ankersen har en imponerende baggrund inden for smagsforskning og formidling.
Hendes ekspertise er blevet delt på tv (DR2 Temalørdage, Godmorgen Danmark, Aftenshowet, BBC etc.), radio (Vildt Naturligt, Croque Monsieur etc.), i bøger, podcasts (bl.a. Vin for Begyndere), artikler (i alt fra Samvirke til Vogue), foredrag og workshops.
Hun har arbejdet med store firmaer som Arla, Ferrero og Danish Crown samt internationale organisationer som ESA
Søndag: 09:45 – 10:15
Hvordan ser kaffens rejse ud fra mark til marked – når den fortælles af dem, der selv dyrker den?I samarbejde med den danske importvirksomhed Senzasian Group præsenterer Kaffe & Sensorik Festivalen et sjældent indblik i kaffens globale forsyningskæde – fortalt gennem stemmerne bag den.
Til denne talk har vi inviteret en kvindelig kaffefarmer fra Vietnam, som giver os et personligt og ærligt indblik i, hvordan kaffe – nærmere bestemt robusta – dyrkes, forarbejdes og eksporteres fra Vietnams frodige højland til det europæiske marked, herunder Danmark.Med passion og præcision fortæller hun om livet som farmer og iværksætter, og om robustaens potentiale som både smagsbærer og klimavenlig kaffesort.
Vietnam er i dag verdens næststørste kaffeeksportør – og den største producent af robusta.
Dette er en sjælden mulighed for at møde en af stemmerne bag statistikken og få en smagsprøve på fremtidens kaffeproduktion – set fra markens synsvinkel.
Søndag: 10:25 – 10:40
Hvordan blev kaffe en del af danskernes identitet?
I dette tankevækkende foredrag inviteres du med på en sanselig og historisk rejse gennem kaffens vej fra eksotisk luksus til hverdagsritual.
Vi dykker ned i kaffens rolle i dansk madkultur og dens betydning for fællesskab og sociale relationer. Samtidig får du en stilhistorisk gennemgang af kaffebordets æstetik – fra det fine porcelæn til nutidens minimalistiske design.
Foredraget sætter også spot på, hvordan kaffe både spejler vores nationale kulturarv og individuelle livsstil i dag.
Foredraget holdes af madhistoriker Bettina Buhl og kulturhistoriker Benno Blæsild.
Bettina er museumsinspektør, forfatter og madanmelder i Jyllands-Posten.
Hun er en kendt stemme i medierne – bl.a. fra Go’ Morgen Danmark, Badehotellets kokkeskole og flere podcasts.
Benno er tidligere museumsdirektør og kendt fra TV2’s Badehotellets Danmark, Hvem Byder Bedst og Fantastiske Hammerslag. Han er en efterspurgt foredragsholder med over 300 foredrag bag sig og forfatter til kulturhistoriske værker om bl.a. skibe, byer og juletraditioner.
Søndag: 10:50 – 11:20
Kaffe er langt mere end den drik, vi hælder i koppen. Bag hver bryg gemmer sig et væld af restprodukter – fra grums og skaller til frugtkød og olier – som rummer et ofte overset, men enormt potentiale.
I denne samtale stiller vi skarpt på, hvordan vi kan udnytte hele kaffens ressourcer og dermed skabe en mere innovativ og bæredygtig industri. Panelet undersøger, hvordan cirkulære forretningsmodeller kan minimere spild og samtidig åbne op for nye økonomiske muligheder i og omkring kaffeproduktionen.
Men det handler ikke kun om virksomheder – også forbrugeren spiller en afgørende rolle. Hvordan formidler vi værdien af cirkulære løsninger, så både virksomheder og forbrugere forstår, anerkender og vælger dem til?
Samtalen kredser om de konkrete muligheder og udfordringer, som møder de aktører, der vil gentænke kaffens livscyklus – og viser, hvordan innovation og ansvar kan gå hånd i hånd.
Søndag: 11:30 – 12:15
Fordraget afholdes af Lars Aaen Thøgerse; en prisvindende change maker med over 20 års erfaring i kaffeverdenen. Han har tidligere været chef for innovation og kommunikation hos Peter Larsen Kaffe og innovationsdirektør med ansvar for cirkulær omstilling i moderkoncernen Löfbergs. Nu er han CEO for GrowGrounds, et initiativ fokuseret på økologisk, klimapositivt skovlandbrug.
Kaffeøkonomien befinder sig ved en skillevej. Klimaforandringer, tab af biodiversitet og økonomisk usikkerhed for millioner af småproducenter tvinger os til at gentænke det grundlæggende spørgsmål: Hvordan kan kaffe dyrkes og handles på en måde, der både er bæredygtig, retfærdig og robust?
I denne dybdegående keynote tager Lars Aaen Thøgersen – CEO i GrowGrounds og tidligere innovationsdirektør i Löfbergs-koncernen – os med ind i fremtidens regenerative kaffelandskab. Med mere end to årtiers erfaring i krydsfeltet mellem kaffe, kommunikation og klimahandling præsenterer han agroforestry som en af de mest lovende veje frem: Et system, hvor kaffe sameksisterer med skov, frugttræer og biodiversitet, og hvor naturen ikke modarbejdes – men styrker både kvalitet og økonomi.
Gennem konkrete eksempler og skarpe indsigter inviterer Lars os til at se på kaffe ikke kun som en råvare, men som en motor for systemisk forandring. En talk for alle, der ønsker at forstå de økonomiske og økologiske knudepunkter i kaffens værdikæde – og drømmer om løsninger, der rækker ud over certificeringer og klimakompensation.
Søndag: 12:25 – 13:10
Tag med på en virtuel rejse til højlandet i Kenya, når vi sammen med Århusianske Berry & Bean sender live direkte fra deres egen kaffefarm. I denne unikke livestream får du et førstehåndsindblik i livet på farmen – fra høst og sortering til forarbejdning og de daglige beslutninger, der former kvaliteten i koppen.
Berry & Bean har skabt en direkte forbindelse mellem Kenya og Aarhus, og deler passioneret ud af deres arbejde med sporbarhed, bæredygtighed og smagsudvikling i samarbejde med lokale farmere.
Vi dykker ned i, hvad det vil sige at drive kaffeproduktion i en af verdens mest anerkendte kaffeområder – og hvordan klima, jordbund og forarbejdningsmetoder hver især påvirker aroma, syre og balance.
Sæt dig godt til rette, og oplev kaffens oprindelse som du aldrig har set den før
Søndag: 13:20 – 13:50
Et foredrag med Tim Wendelboe om sensorik, kompromisløs kvalitet og bæredygtighed i specialkaffe.
Hvordan blev den lysristede nordiske kaffestil en global smagsrevolution – og hvordan holder man fast i kvalitet og integritet i en verden, hvor bæredygtighed ikke længere er valgfrit, men nødvendigt?
I dette foredrag tager Tim Wendelboe os med på en rejse gennem kaffens smag, transparens og ansvar. Han deler indsigt i, hvordan filosofien bag nordisk lysristning opstod – og hvordan den blev et pejlemærke for kvalitet og nysgerrighed i hele den globale specialkaffeverden.
I dag er nordisk ristefilosofi ikke blot en stilretning, men nærmest synonym med det moderne specialkaffebegreb.
Tim har været med helt fra begyndelsen. Som tidligere verdensmester i baristakunst og grundlægger af et af verdens mest toneangivende mikroristerier har han været en drivkraft bag det sensoriske opbrud, der ændrede, hvordan vi forstår og smager kaffe.
Hans kompromisløse tilgang til kvalitet, gennemsigtighed og samarbejde med producenter har gjort ham til en international reference – både blandt ristere, baristaer og kaffebønder. Foredraget ser ikke kun tilbage på udviklingen, men også fremad: Hvordan fastholder vi exceptionel smagskvalitet uden at gå på kompromis med etik og bæredygtighed?
Hvilket ansvar har risterier, caféer og forbrugere i at skabe en mere robust og retfærdig kaffefremtid?
Med erfaring fra samarbejder verden over – og egne eksperimenter med regenerativ dyrkning på sin farm i Colombia – inviterer Tim til refleksion og dialog om, hvad næste skridt bør være.
Et inspirerende oplæg fra en af de mest indflydelsesrige skikkelser i kaffens nyere historie – for alle, der ønsker at forstå både smagen, systemet og muligheden for forandring i en enkelt kop kaffe.
Søndag: 14:00 – 14:45
Foredrag med Rob Hoos – en af verdens førende eksperter i kafferistning og sensorik
Hvordan former vi smagen af kaffe gennem ristning – og hvad sker der, når intuition møder data?
Rob Hoos er mildets talt, en af verdens mest indflydelsesrige stemmer inden for moderne kafferistning.
Som forfatter, konsulent og underviser har han i mere end et årti været med til at skærpe vores allesammens forståelse af, hvordan risteprofiler, kemi og sensorik hænger sammen.
I dette foredrag inviterer han os ind i maskinrummet – både bogstaveligt og mentalt – og deler sine perspektiver på, hvordan vi kan skabe bedre, mere nuancerede og mere ansvarlige kaffeoplevelser gennem en videnskabelig og smagsbaseret tilgang til ristning.
Med udgangspunkt i sin bog "Modulating the Flavor Profile of Coffee" og erfaring fra samarbejder med risterier, bønder og udstyrsproducenter verden over, guider Rob os igennem ristningens rolle som det mest transformative led i kaffens rejse fra bønne til kop. Hvordan påvirker små ændringer i varme, tid og udviklingsforløb de sensoriske egenskaber?
Hvordan balancerer man konsistens med kreativitet? Og hvad kan både professionelle og passionerede hjemmeentusiaster lære af at arbejde mere målrettet med smag?
Foredraget henvender sig til alle, der arbejder med – eller elsker – kaffe: Fra ristere og baristaer til formidlere, indkøbere og kvalitetsnørder.
Rob kombinerer teknisk indsigt med en praktisk tilgang, og hans formidling er både skarp og tilgængelig. Som tidligere Director of Coffee hos Nossa Familia, rådgiver for Loring Smart Roast og en ofte brugt speaker på den internationale kaffesene, er han kendt for at sætte ord på det, mange smager – men få helt forstår.
Dette er et oplæg om ristning som håndværk, som videnskab – og som nøgle til at frigøre kaffens fulde potentiale.
Søndag: 15:00 – 15:45
Fordaget afholdes af BRITA.
Op til 98 % af din kaffe består af vand – men alt vand er langt fra ens. I denne engagerende session dykker BRITA ned i det ofte oversete, men helt afgørende element i kaffebrygning: vandets kvalitet og kemiske sammensætning.
Hvordan påvirker mineralbalancen din ekstraktion? Hvilken rolle spiller pH-værdien for oplevelsen af sødme, syre og bitterhed? Og hvordan kan du – både som hjemmebrygger og professionel barista – optimere dit vand for at få det bedste ud af dine bønner?
Gennem teknisk indsigt og sanselige smagsdemonstrationer får du svar på, hvorfor calcium, magnesium og bikarbonat enten kan løfte eller sløre nuancerne i selv de bedste kaffer. Du vil smage forskellen, når identiske bønner brygges med forskellige vandtyper – og måske opdage, at nøglen til din næste store kaffeoplevelse starter i hanen.
En must-attend talk for dig, der vil forstå kaffens kemi fra kilden til koppen – og tage kontrol over en af de mest indflydelsesrige variabler i bryggeprocessen.
Søndag: 16:05 – 16:35
Dyk ned i Beyond Coffee's innovative tilgang til bæredygtigt urbant landbrug, hvor kaffegrums omdannes til næringsrige gourmet svampe.
Beyond Coffee integrerer cirkulære processer for at skabe lækre svampe og samtidig minimere affaldsmængden af kaffe grums.
Få indblik i deres Minifarm teknologi, der giver virksomheder mulighed for at producere egne svampe lokalt og bidrage til den cirkulære økonomi. Sæt dig til rette med din kaffe cocktail og lad dig inspirere, og lær hvordan du selv kan dyrke dine egne svampe derhjemme.
Søndag: 16:45 – 17:15
Privacy Policy
Cookie Notice
Terms of Service
Konkurrencevilkår
Copyright © 2024 Kaffe & Sensorik